Kick-off: Fredag d. 2.6.2006 kl. 18.00 (ca.)
Resultat: 3-3
Kampens spiller: T. Bach (13 Stemmer)
DGZ’s målscorer(e): T. Bach (1-3), Bosse (2-3), T. Bach (3-3)

Inden kampen blev de nye trøjer endelig præsenteret og jublen ville ingen ende tage i Zebraernes omklædningsrum. Coach havde sneget trøjerne hemmeligt ind og ventede med champagne på de overraskede zebraer. Det skulle dog vise sig, at det ikke blev ren champagnebold for DGZ (bombom-bom-tjeeee!).

Da kampen skulle fløjtes i gang var der stadig ikke mødt nogen spillere op fra Vester Hassing. De kom dog dryssene hen ad vejen og da de var 8 spillere blev dommeren utålmodig og ville fløjte kampen i gang, men 2 spillere nåede lige til i tide således at Vester Hassing startede med kun 10 mand. Det gav dog ikke DGZ den store fordel. Spillet hang dårligt sammen og vi tilspillede os stort set ingen åbne chancer. Anderledes effektive var udeholdet i den anden ende. Efter et friskspark havnede bolden på den anden side af muren og en udækket Vester Hassing-spiller kunne let score uden chancer for Mikkel Målmand.

I anden halvleg fortsatte DGZ det elendige spil og snart var scoren 2-0 til udeholdet. Det blev også 3-0 da Arnold begik (et rimelig klodset) straffespark. DGZ’erne var dog langt fra slået endnu. Med 25 min. tilbage af kampen modtog T. BACH bolden og efter et par træk tordnede han bolden op i det fjerneste målhjørne. Et fantastisk ”riv”. Dette gav Zebraerne nyt håb og med 10 min. tilbage af kampen kunne BOSSE flot score på et direkte frispark. Nu var der for alvor lagt op til et stort pres mod udeholdets mål. Det gav bonus til allersidst da DGZ fik frispark uden for feltet. BOSSE sparkede perfekt bolden ind i panden på T. BACH som flot headede klatten i mål til 3-3. Et fantastisk comeback – selvom det måske i bund og grund var knapt så fortjent (som Pagter nok ville have sagt det!!).

Andy feat. Knas, den 19. juni 2006, kl. 16.59

20. maj 2006 Den Gamle Zebra vs. Hals FS

Kick-off: Lørdag d. 20.5.2006 kl. 13.00
Resultat: 2-1
Kampens spiller: Malthe (5 stemmer)
DGZ’s målscorer(e): Nielsen (1-0), Youngstar (2-1)

Så for saden! Det var tid til virkelig at vise vores værd. Der var lagt op i medierne til det store brag mellem 2. og 3. pladsen i serie 6 pulje nr. 114. Nogen talte om lokal-derby i størrelsesorden af Chelsea – Arsenal, Real Madrid – Atletico Madrid, Inter Milan – AC Milan osv. Det løber da også flere af spillerne koldt ned ad ryggen, da de træder ind på grønsværen og mærker græstæppet under de sejrsvante støvler. NIELSEN er netop vendt tilbage i truppen efter en længere skadespause. Proppet med piller og viklet ind i sportstape, har han modigt udtaget sig selv til startopstillingen. Er det i dag zebraerne skal lide sit første pointtab? Er det i dag de skal indse, at de ikke er de overmennesker, som de løber rundt og tror de er?

Det skulle i hvert fald vise sig, at blive spændende, da T. BACH åbenbart mener, at vi er for mange spillere på banen. Efter ca. 8-10 minutter stiger det enorme forventningspres ham til hovedet, da han skubber til en modspiller foran dommeren. Dommeren takserer dette blide puf til direkte rødt. Farvel til T. BACH. Goddag til 80 minutters hårdt arbejde. Vi foretager lidt omrokeringer, så vi kun spiller med én på toppen. Trods undertallet lykkes det for vores venstrekant at komme igennem på en dyb stikning. YOUNGSTAR brænder på det skammeligste, men NIELSEN er vågen og sætter venstreskøjten på returen. Kasse! Udskiftningsspillere og tilskuere er ekstatiske!

Vi er knapt nok kommet på plads, før Hals får udlignet på et gennembrud i højre side. Spillet bølger lidt frem og tilbage herefter indtil NIELSEN får sat en forsvarer af og kommer til frit skud. Desværre er vinklen blevet lidt for spids, men han rammer alligevel stolpen, hvorefter bolden hopper ud til YOUNGSTAR, som sikkert sætter bolden i netmaskerne til 2-1.

Resten er kampen foregår med udeholdet i boldbesiddelse pga. overtallet. Zebraerne er slidte, men det lykkes alligevel at slippe afsted på 3-4 kontramuligheder, hvor de to målscorere nok burde have afgjort kampen (mod myg).

Der breder sig en lettelse af en anden verden, da dommeren fløjter kampen af efter hårdt pres mod de noget brugte zebraer!

Ros ros ros!! Virkelig flot spillet kamp mod en dygtig modstander! Og så med 10 mand i 80 minutter. Coach er rørt. Der er ikke et øje tørt. Stor tak til Malthe som var virkelig suveræn. Holder vi fast i dette, skal Hou nok få tørt på næste kamp. KOM SÅ LADS.

Ps. T. BACH har lovet bajere for at give 80 minutters overarbejde til de øvrige zebraer!

Knas, den 23. maj 2006, kl. 16.29.

12. maj 2006 Horsens Hammer IF vs. Den Gamle Zebra

Kick-off: Lørdag d. 12.5.2006 kl. 16.00
Resultat: 1-5
Kampens spiller: Stardust
DGZ’s målscorer(e): Søren M (0-1), Due (1-2), Pagter (1-3), HHIF (selvmål) (1-4), Bosse (1-5)

Så var det tid til at komme under kærlig behandling af ”hammeren” fra Horsens (Langholt blandt venner). Der går dog ikke længere en 30 sekunder inden Den Gamle Zebra bider fra sig. SØREN M opfatter en slap tilbagelægning og hamrer bolden i nettet bag en chanceløs keeper. Hvordan hjemmeholdet får udlignet til 1-1 må stå hen i det uvisse, men det var noget med at kraftig modvind (mod myg). Coach er dog ganske rolig på sidelinjen og hidser sig ikke voldsomt op da stillingen stadig er 1-1 ved halvleg. Dog faldt der heller ingen lovprisende ord.

Medvinden i 2. halvleg gør at DGZ trumler over hjemmeholdet og på få minutter afgør kampen, da DUE i 2. halvleg gør det til 1-2, hvorefter LUSK cementerer 1. pladsen på topscorerlisten med 1-3 målet. Det 4. mål er der ingen zebraer der vil tage kredit for. Bolden bliver forlænget omkring midtercirklen og hopper 2 gange ned mod målmanden – og over ham! Den skulle vi vist lige ha’ haft i langsom, men vi lader den stå som et selvmål fra den midtbanespiller, der rørte bolden sidst. BOSSE er i mellemtiden blevet skiftet ud og står og tripper på sidelinjen for at komme ind igen. Han er heller ikke sen til at afvise, da en angriber kræver udskiftning. Det viser sig at være en fornuftig indskiftning, da han 2 minutter senere spilles i dybden og får pattet bolden ind over stregen efter lidt tumult i straffesparksfeltet. Kampen ender 1-5.

Tjaaa… ikke nogen velspillet kamp, men god fight og 3 point på kontoen – og K. KILDEVÆLD du skylder vist et mål for den friløber du havde der ;o)

Næste gang gælder den 3. pladsen på hjemmebane. Vamos vamos!

Knas, den 23. maj 2006, kl. 15.15.

6. maj 2006 Den Gamle Zebra vs. Dall/Ferslev IF

Kick-off: Lørdag d. 6.5.2006 kl. 13.00
Resultat: 3-0
Kampens spiller: Due
DGZ’s målscorer(e): Lusk (1-0), Youngstar (2-0), Lusk (3-0)

De gamle zebraer var mødt op til kampen i god tid – nogle mere friske end andre. Modstanderen så skræmmende ud med professionel opvarmning. De løb sq frem og tilbage i trekanter og alt muligt. Det var for meget for de gamle zebraer, som blot stod lossede på mål. Et par enkelte var lige ude og vende på sidelinjen til en tår øl, mens andre sad og plejede tømmermændene. Seriøsiteten skinnede rigtigt igennem da ARNOLD stod og lavede stærkmandsøvelser til fotografen på sidelinjen.

Dommeren fløjter til kick-off på slaget 13 og zebraerne presser på fra start. Dall spiller bolden fint rundt i de bagerste rækker og losser et par bolde op mod angriberne, som zebraforsvaret tager sig fornemt af. Dalls anfører fornemmer et spilovertag og spreder en positiv gejst blandt medspillerne. Hvad han dog har overset er de gamle zebraers listeevne. Der går nemlig ikke længe før YOUNGSTAR kommer igennem på højrekanten og fyrer et projektil af fra en spids vinkel, som keeperen ikke kan holde. LUSK følger op i de lille felt og header klatten i kassen. Sejrsrusen bliver dog for meget for målscoreren, som må lade sig skifte ud pga. brækfornemmelser. Det er så dér den skadede spillende træner viser sit værd og lynhurtigt stikker ham en iskold cola.

Scoringen ødelægger dog ikke Dalls anførers humør, som fortsat insisterer på at udeholdet er de bedste. DGZ forsøger endnu engang at male påstanden til jorden med en flot ”stiv ejnar” af YOUNGSTAR på en nydelig assist fra JØRGENSEN. Slask 2-0! ”Kom nu Dall – vi er maje bedre end dem!” lyder det ufortrødent fra udeholdets anfører.

I 2. halvleg bliver det 3-0 på en frispilning fra CHAMP til LUSK (frisk igen – mod myg), som nok lugtede lidt af off-side, men dommerens fløjte forbliver tavs. Måske fortryder dommeren sin tavshed senere i kampen for han vælger nemlig at fløjte kampen af i samme øjeblik som LUSK trækker højrebenet tilbage for at banke bolden i netmaskerne til 4-0. Dette hidser vores midtbaneslider CHAMP nok op til at brokke sig højlydt til dommeren (nogen påstår, at han kaldte dommeren ”værdiløs”), hvilket resulterer i et direkte rødt kort efter kampen. Der bliver jublet fra de øvrige zebraer, da dette betyder 100 kr. i bødekassen. Ja tak!

Alt i alt en godt spillet kamp, hvor vi holder os til det spil vi magter. Keep it goin’ lads!

Knas feat. Andy, den 21. maj 2006, kl. 18.07.

29. april 2006 Biersted IF vs. Den Gamle Zebra

Kick-off: Lørdag d. 29.4.2006 kl. 14.00
Resultat: 2-4
Kampens spiller: Rune P (3 stemmer)
DGZ’s målscorer(e): K. Kildevæld (2-1), T. Bach (2-2), Jørgensen (2-3), Lusk (2-4)

Som ovenstående målscore indikerer, tog det lige et stykke tid inden Den Gamle Zebra fik varmet poterne op og for alvor blev klar til at yde modstand. Netop denne forsinkelse var der en ganske særlig grund til… Da vi kom afsted i ”elitebilen” og var godt på vej ud ad Thistedvej udbrød Mark pludselig med et halvt kylling/bacon-flüte hængende ud af mundvigen: ”Hva mæ trøjaaaarn??”. Vi tænkte et øjeblik på trøjerne, som stadig stod parkeret i Changs klubhus 17 km. væk og med 40 minutter til kick-off. Der lød en forsigtigt ”ups” fra bagsædet, hvor coach sad med hovedet begravet i hænderne. Lars vendte raketten og afsted mod Chang det gik. Midt i uvendingen på Thistedvej ringede coach’s telefon: ”Pagter her, hvaaaa… er det ik gøt nøk i Åbybrow vi ska speeelll?”, coach: ”øøøh nej… det er godt nok i Biersted!”, Pagter: ”Nå for jørgen! Så vender vi lige bilen og kører til Biersted”.

6 minutter før kick-off dukker ”elitebilen” op med de nyligt afhentede trøjer. Af naturlige årsager når zebraerne ikke at varme op og der går heller ikke mere end 20 minutter inden vi er bagud 2-0. Det skal dog nævnes, at vi er kommet i styg modvind med en oprigtig stank af gylle mod ansigtet. I øvrigt mente JØRGENSEN at græsset var ligeså langt på Pagters hår… hihi haha hæhæ grynt grynt ;o)

K. KILDEVÆLD får padlet sig igennem stanken af gylle i lækre kombinationer med JØRGENSEN og får reduceret føringen til 2-1 inden pausen. Nielsen som i øvrigt var med som kamerafører og coach foretager et par udskiftninger til 2. halvleg, hvor DGZ får nytte af pelikan-medvinden. Inden længe får vores nyerhvervede prospect T. BACH udlignet med en ”triller” i det fjerneste hjørne. Lækkert! Der breder sig en tro på, at DGZ endnu engang kan vende slaget på savannen og køre over modstanderen på en bedre kondi. Det er lige nøjagtig hvad der sker og hjemmeholdet hænger helt med mulen, da JØRGENSEN sætter venstreskøjten på en lækker aflevering fra baglinien af Jesper. LUSK bliver sidste mand på måltavlen med en lækker afdribling af målmanden, hvorefter den sættes sikkert ind i kassen. Godt mål Pagter (men det var sq oz på tide ;-)

Stort tillykke med sejren. Verdensklasse at kunne vende en 2-0 føring på udebane til en sikker sejr. Tak til de spillere, der kunne træde til i sidste øjeblik. Som JØRGENSEN ville have sagt det: ”Tak fordi I gjorde en forskel!” (mod myg).

Mon ikke referanten er sig skade kvit om en uges tid og kan bidrage med noget på banen også.

God vind!

Knas, den 5. maj 2006, kl. 17.08.

22. april 2006 Den Gamle Zebra vs. Nørhalne IF

Kick-off: Onsdag d. 22.4.2006 kl. 13.00
Resultat: 4-1
Kampens spiller: Champ (Ole) (4 stemmer)
DGZ’s målscorer(e): NIF (Selvmål efter straffe) (1-1), Bosse (str.) (1-2), Youngstar (1-3), Jørgensen (str.) (1-4

Total krise i omklædningsrummet, da det går op for holdet, at vores super-keeper er skadet. Herudover er der kaos i organisationen, da coach’en ligger hjemme og sover den ud. Der er absolut ingen, som tør tage udfordringen op og hoppe ind mellem stængerne, hvorfor vi midten må hive fat i vores teknikker (FLAK), som i øvrigt stod en god kamp.

I hvert fald kan målmanden ikke bebrejdes for det første mål. Jeg husker ikke helt hvordan det scores, men det var vist ikke noget gennemspillet angreb… Måske er bolden bare blæst i mål??? Den Gamle Zebra er for første gang i karrieren bagud. Efter lidt opråb fra tilskuerrækkerne formår DGZ at lægge et solidt pres på NIF og udligner da også inden pausen. Målet bliver scoret efter et brændt straffespark, hvor NIF-spilleren banker bolden op i nettaget (flot mål!!!) – Jeg siger ikke hvem, der brændte straffe, men han har langt hår ;-)

Det er et stønnende og prustende udehold, der lunter til 2. halvleg. NIF’s gennemsnitsalder på omkring 38 år slår altså igennem i 2. halvleg, hvor DGZ spiller dem under græstæppet. Der går dog heller ikke mange minutter før vi får tilkæmpet os endnu et straffe, som BOSSE solidt banker ind. Den spillende mentaltræner (pt. skadet) er glad, men river sig selv i håret, da han nu må dele topscorerværdigheden.

YOUNGSTAR er manden (eller man er vel bare en knægt, hvis man er fra 1985 :-) bag målet til 3-1, hvor han slipper fri på en dyb stikning og lobber bolden frækt over en chanceløs keeper. Flot kasse! Det er også vores lysende talent, der står bag forarbejdet til det kommende straffe (og kampens tredje). Vores målscorer fra første kamp, JØRGENSEN, tager sig af straffesparket og hamrer bolden solidt i højre målhjørne.

Generalt en meget velspillet kamp med 100%-chancer til 4-5 yderligere mål.

Godt gået gutter. Vi fortsætter stimen.

Knas, den 26. april 2006, kl. 20.44.

19. april 2006 Grindsted SK vs. Den Gamle Zebra

Kick-off: Onsdag d. 19.4.2006 kl. 18.30
Resultat: 2-6
Kampens spiller: Knas (6 stemmer)
DGZ’s målscorer(e): Nielsen (0-1), Bosse (0-2), Champ (0-3), K. Kildevæld (0-4), Nielsen (1-5), Jørgensen (1-6)

Første turneringskamp! Det bli’r sq stort det her og vejret er jo helt perfekt… Det var i hvert fald den umiddelbare vurdering fra morgenstunden, da solen stadig var at skimte. Men nej nej – det var heller ikke i dag vi skulle nyde solens varme stråler. Vi kan også bedre li’ de før omtalte lår-fede regnstråler. Der var i hvert fald basis for et par gode ”glidere”.

Mønten bli’r kastet og Den Gamle Zebra vælger banehalvdel. Umiddelbart før kick-off vælger dommeren så at gøre os opmærksomme på, at vi må være opmærksomme på, at det ikke er sikkert, vi kan nå at spille færdig inden der bli’r mørkt… (?) Umiddelbart efter kigger han kritisk ned i brillerne, forsøger at tørre fedtet af glassene men ryster opgivende på hovedet… øøøøh… sammenhæng (?)

Nå men vi kommer da i gang, trods dommerens begrænsede synsfelt. Vi stiller godt op og presser dem helt i bund fra start. Der går heller ikke længe før vi kommer igennem første gang. Dommer fløjter for én af mange tvivlsomme offsides. Efter ca. 10 min.’s spil kikser Grindsteds offside-fælle dog og NIELSEN slipper igennem, på en rutineret assist af STARDUST, og scorer sikkert uden om målmanden i det lange hjørne.

Endelig kom der hul på bylden efter to målløse træningskampe. Det skulle faktisk vise sig at være starten til en sand målfest. Bang, bang, slask. Ca. 15 minutter senere stod der 0-4. Kredit til BOSSE, CHAMP og K. KILDEVÆLD!

Det var nogle stolte zebraer, som galoperede til pause efter de første 45 minutter. Et par zebraer var slagne og der blev byttet ud med et par friske. Triple-udskiftningen skaber lidt forvirring og Grindsted får reduceret til 1-4. Anføreren raser over den manglende koncentration og kræver flere mål (altså nogen af dem med striber på!). Det opfatter STARDUST og lægger endnu en sukkerbold til NIELSEN som udplacerer målmanden til 1-5. STARDUST pralede efter kampen om, at det var en eller anden Ronaldinho-aflevering med lukkede øjne eller noget med at kigge den anden vej. Mon ikke bare han havde fået mudder i øjnene ;o)?? Den friske Zebra JØRGENSEN har imidlertid sneget sig op i angrebet og sætter bolden i kassen til 1-6 ca. 20 min. før tid. Der hviles dog lidt på laurbærene og Grindsted får sneget en kasse ind til 2-6 efter ellers udmærket målmandsspil af KJUL, som desværre kun får viftet klatten over på stolpen.

Anføreren er humpet af banen ca. 10 minutter før tid efter at have taget imod en hel del tæsk. Det koster også en tur på skadestuen og afbud til de næste par kampe. Diagnose: ”mormor-ankel” (i øvrigt allerede stillet af KJUL i badet efter kampen)

Generelt en teknisk velspillet kamp med god fight!

Godt gået gutter.

Vi ses på lørdag – jeg kommer og hepper med flotte krykker (Ferrari-model)

Knas, den 21. april 2006, kl. 14.26.

13. april 2006 Den Gamle Zebra vs. Superchang (træningskamp)

Kick-off: Torsdag d. 13.4.2006 kl. 16.30
Resultat: 0-1
Kampens spiller: For svært at beslutte – alle var gode (mod myg)

Efter en større portion psykisk terror og småprovokationer på det stolte serie 5 holds hjemmesides forum, var det endelig lykkedes at få en kamp stablet på benene! Slaget skulle endnu en gang slås på ”savannen” på changs an-læg, hvor de gamle zebraer efterhånden finder sig godt til rette.

Da de to hold træder ind på savannen, lyder suset fra tilskuerrækkerne… Det løber os koldt ned ad ryggen. Mel-lem tilråbene anes svagt et par hooligans: ”Banen er for kort for helvede – banen er for kort!!!”. Det rører dog ikke de to mandskaber og der gøres klar til kick-off.

Efter en lidt nervøs start, får Den Gamle Zebra overtaget og spiller sig frem til flere større chancer. Bl.a. kommer K. Kildevæld igennem på venstrekanten et par gange, som følges op med et par kvalificerede afslutninger. Det bliver dog ved lige-ved-og-næsten, og Superchang slipper afsted på en af de få og uundgåelige kontra’er og sco-rer sikkert til 0-1 (uden chance for keeperen).

Resten af kampen foregår mest på Den Gamle Zebra’s principper med et par forsøg på overlæggeren (bl.a. et lækkert frispark fra nr. 7 på holdet ;-). Vores super-back Stardust alias Bach bidrager til spændingen med et drøn af en halv-flugter efter noget klumpspil inde i feltet. Det er tydeligt i Bach’s øjne hvor godt han egentlig rammer den bold. Dog sker der det, at bolden nådesløst fortsætter lige direkte ind i klokkeværket på Miller. På det tids-punkt var vi faktisk i tvivl om, hvilket hold Miller var på. At han så efterfølgende sank sammen af smerte, med en stemme som en 13-årig pupertetsknægt med pongkriller, fik os tilbage i troen om, at han faktisk stadig tilhørte Den Gamle Zebra.

Trods et massivt pres lykkedes det ikke Den Gamle Zebra at få klatten ind mellem stængerne… Men som vi si-ger – en dårlig generalprøve, giver en god premiere! Med de ord holder vi fast i troen på en storsejr i første tur-neringskamp på udebane mod Grindsted SK.

I fore eth stoort fem-tall a mai!
- Naj I fore double-fem!

Knas, den 17. april 2006, kl. 10.36.

30. marts 2006 Den Gamle Zebra vs. Åbybro Allstars (træningskamp)

Kick-off: Torsdag d. 30.3.2006 kl. 19
Resultat: 0-3
Kampens spiller: KJUL (målmand)

”Hold da kæft det bli’r kanon vejr at spille bold i!” var omtrendt den første tanke på den store dag. Dagen hvor Aalborg Changs nye skud på stammen ”Den Gamle Zebra” skulle have taget mødommen og spille sin første kamp. Men så ska’ jeg satme love for at det begyndte at pisse ned i store lår-fede stråler. Dog trodsede De Gamle Zebraer uvejret og stillede op til årets hidtil vigtigste kamp.

20 mand på ca. 15 kvm.’s omklædningsrum. Det er sq noget vi ka’ li’! Det må vi simpelthen ha’ noget mere af! Heldigvis fik vi lov at spille i spilledragter, som udstrålede tradition, sejr, erfaring og spilleglæde…… eller de var i hvert fald gamle!

Kl. 19 var vi klar til kick-off på en fremragende plan og lækker sandbane med kegler som sidelinje og bane-længde på bedste gefühl! Åby vandt lodtrækningen og startede med bolden. Det var nogle ret nervøse zebraer, der gallopperede rundt på savannen de første 20 minutter. Det er også heromkring, at Åby får deres første reelle chance og prøver et hug udefra. Vores ellers fremragende keeper halvklarer, men bolden borer sig som et projek-til mellem benene på keeperen. 1-0 Åbybro Allstars.

Det er ligesom om målet sætter gang i zebraerne for Åby bliver i hvert fald spillet ned under….ja….savannen. De sidste ca. 20 minutter af 1. halvleg finder vi hinanden bedre og spiller os frem til nogle gode chancer. Bl.a. brænder undertegnede en direktør af format, men hva’ faen – de er sq set større (mod myg!). 1. halvleg slutter 0-1.

Det er stortset et helt nyt hold, der kommer på banen til 2. halvleg. Der skulle jo sørges for, at alle fik spilletid. Bl.a. kom der fart over savannen, da brødrene Kildevæld kom på banen. 2. halvleg bød på flere chancer for ud-ligning (heriblandt brændt straffe – ik’ Ole?). De sidste 20 minutter er ikke værd at snakke om og står til forbed-ring. Vi arbejder på det til næste træningskamp på mandag den 3. april 2006 mod Changs serie 5 hold. Dog viste vores nyindkøbte målmand virkelig sit værd med et par feber-redninger i slutminutterne. Godt taget knægt – klap dig selv på skulderen!

…og nå ja – kampen sluttede 0-3.

Alt i alt en god premiere taget i betragtning, at det var første gang vi skulle finde hinanden på grønsværen!